Over de schrijver

Ik ben gestopt met school, heb inmiddels een baan, maar weet niet hoe ik verder moet. Ik wil iets doen waar ik gelukkig van word. (Ook al is God de enige die geluk brengt) Een vriend zei tegen me: “Marcel, je moet iets creatiefs gaan doen.” Maar creativiteit kan alle kanten op!

Ik heb een kleine geschiedenis waarin mijn creativiteit tot uiting kwam. Als kind kon ik mooi tekenen, ik speelde graag met LEGO en wilde dingen bedenken. In mijn tienerjaren ben ik bezig geweest met filmpjes in elkaar zetten, muziek maken en leerde games ontwerpen en ontwikkelen. Maar mijn creativiteit vergeleek ik altijd met andere mensen, hun talent was veel beter ontwikkeld. Op dit moment zet ik de stap om mij ook in mijn creativiteit te ontwikkelen.

Als mens leer je constant: niet alleen bepaalde handelingen en de kennis van vandaag de dag, maar je leert ook jezelf kennen en wat voor gevolgen bepaalde keuzes in je leven zullen krijgen. Sinds een tijd begin ik mijn vele gedachtes op papier (of naja, digitaal) te zetten. Ik heb gemerkt dat er best veel in mijn hoofd omgaat, ook al laat ik dat lang niet altijd zien aan de buitenkant. Door te schrijven leg ik mijn gedachtes, mijn blauwdrukken en mijn gevoel bloot. Ik hoop hiermee ook een overzicht te krijgen op mijn verleden, heden en daarbij mijn toekomst.

Ik geloof. Ik geloof in een God. Ik geloof in een God die Zijn Zoon zond, om de straf voor onze zonden op zich te nemen. Ik geloof dat ik Hem kan leren kennen, zoals Mozes en Elia ook deden. Ik wil die connectie, een relatie met die levende God. Zal ik Hem ooit ontmoeten van aangezicht tot aangezicht, of moet ik het genoegen nemen dat Hij in mij woont?

Ik neem je mee op mijn reis, mijn Holy Odyssey.