REISraël #11: Genoten

REISraël #11: Genoten

7 oktober 2019 2 Door Marcel

Het was een relatief rustig weekje voor mij, toch heb ik me vooral met het werk beziggehouden. Er werd veel schoongemaakt, want het is nu even rustig in het hotel, dus is er daar mooi de tijd voor. Rosh Hashana is geweest en we kijken nu alweer uit naar Jom Kippoer.

Ik ben naar Ashkelon geweest, deze plek ligt dicht bij Gaza. Het kon een beetje gevaarlijk zijn om daar naartoe te gaan, want er gebeurt nog wel eens wat. Maar ondanks de vele nieuwsberichten die je wel eens meekrijgt, zal je er hier in Israël weinig tot niets van merken.

Ashkelon is een geweldig mooie plek. Er is een nationaal park waar je kan kijken naar de ruïnes van de oude Kanaänitische stad. De stad zelf ziet er ook geweldig uit. Echt beschrijven kan ik het niet, maar de stad combineerde een aantal dingen die mij interesseren en die ik geweldig vind om te zien.

Mijn vrije dagen raken op, komende week wil ik nog een paar dingen zien, maar echt tijd is er niet meer voor, ook vanwege de feestdagen. Het duurt niet lang meer of ik ben terug.