Voor de lezer

Welkom om mijn blog Holy Oddysey, wat leuk dat je interesse toont in het geloof en/of in mijn artikelen.

Ik wil als eerste duidelijkheid over het karakter van mijn blog. Het doel van deze blog is om de waarheid duidelijk te hebben, in de eerste plaats voor mijzelf, want ik wil gewoon duidelijkheid in wat ik geloof. In de tweede plaats wil ik natuurlijk delen wat ik onderzoek en iedereen, die wil, meenemen in mijn reis om een man naar Gods hart te zijn.

Al mijn bevindingen zijn niet per definitie absolute waarheid, aangezien het een onderzoek is en na duizenden jaren zijn mensen het er nog steeds niet over eens. Toch wil ik in deze verwarring wel mijn standpunten kunnen beargumenteren en graag mijn leven zo dicht mogelijk bij God houden.

Voel je vrij om een bericht achter te laten, suggesties te sturen, of eventuele bevindingen te delen, samen komen we er wel uit!

Ga je mee op reis?

1 Tessalonicenzen 5:21
Filippenzen 1:9-10
Romeinen 12:2